REFERENSSIMME

Saamme usein positiivista palautetta palvelualttiudestamme, laadukkaista tuotteistamme sekä asiakkaidemme toiveiden aidosta kuuntelemisesta.

Uskomme vahvasti avoimuuteen ja siihen, että sovitut asiat hoidetaan kerralla kuntoon. Asiakaslähtöisyys on yrityksemme tärkein arvo, joka näkyy toiminnassamme palvelualttiutena sekä jatkuvana uusien ratkaisujen kehittämisenä asiakkaillemme. Olemme palvelleet monia asiakkaitamme vuosien, osaa jopa vuosikymmenten ajan.

Tutustu toteutettuihin projekteihin

Kuljetus Timo Åberg Oy

”Elgin tuotteet ovat yksinkertaisia, luotettavia ja kestäviä. Saamme Elgiltä hyvää palvelua ja varaosat ovat tarvittaessa nopeasti saatavilla. Yhteistyö korjaamon kanssa toimii sujuvasti, huoltoon pääsee aina nopeasti lyhyelläkin varoitusajalla.”

– Timo Åberg, toimitusjohtaja

E. Kannonlahti Oy

”Meille tärkeitä asioita uuden lavan valinnassa ovat paino, ulkonäkö sekä hinta-laatusuhde. Arvostamme kaluston asiakaslähtöistä kehittämistä, sillä tekniset ratkaisut kiinnostavat meitä. Elgillä toiveitamme on kuunneltu.”

– Kai Kannonlahti, yrittäjä

Kuljetus Janne Ruponen Oy

”Elgiltä on tullut meille monentyyppisiä lavoja, ja kaikki ovat olleet hyvin toimivia tuotteita. Elgin maantieteellinen sijainti on hyvä, sillä apua ja varaosia saa helposti, jos niille on tarvetta. Yhteistyö on sujunut hyvin puolin ja toisin jo 90-luvulta asti.”

– Janne Ruponen, toimitusjohtaja

Ventoniemen Sora Oy

”Tahdomme hankkia kalustoa, jota kuljettajien on helppo ja mukava käyttää päivittäin ilman teknisiä murheita. Kokonaisvaltainen toiminta ja rakenne monipuolisiin kuljetustehtäviin, työn laatu sekä materiaalien kestävyys ovat tässä avainasemassa. Elgiltä olemme saaneet toiveidemme mukaiset tuotteet, ja olemme päässeet hyvin myös tarvittaviin huoltotöihin.

Yhteistyömme Elgin kanssa on kestänyt jo yli 50 vuotta, mikä osaltaan kertoo yhteistyömme toimivuudesta.”

– Timo Ventoniemi, toimitusjohtaja

Kuljetus Mäkivaara Oy

”Elgin valmistamat tuotteet ovat kestäviä, varmatoimisia ja vähän huoltoa vaativia laitteita. Yhteistyö on luotettavaa, ja uuden kaluston toimitusajat ovat pitäneet sovitusti. Olemme saaneet Elgiltä myös hyviä ehdotuksia tuotteen toimivuuden parantamiseksi.”

– Markku Mäkivaara, toimitusjohtaja

Tmi Valtteri Kuivalainen

”Yhteistyö Elgin kanssa on sujunut luontevasti ja asiat sovitusti. Lavan tärkeimmät ominaisuudet ovat kestävyys ja viimeistely sekä lukuisat lisävarusteet. Omat toiveeni otettiin Elgillä huomioon, ja niiden pohjalta suunniteltiin yhdessä toimiva lava.”

– Valtteri Kuivalainen, yrittäjä

Kuljetusliike Pekka Harjanne Oy

”Elgin tuotteiden hinta-laatusuhde oli kilpailukykyinen, ja tuotannossa otettiin tarpeemme hyvin huomioon. Tuotteiden yksilöllisyys on meille tärkeää: Elgillä ei tehdä vain sarjatuotantoa, vaan kuunnellaan asiakkaan toiveet ja huomioidaan edellisessä tuotteessa havaitut muutostarpeet.”

– Pekka Harjanne

Kuljetusliike Orpana Oy

”Lavojemme hankinnassa suurin vaikuttava tekijä on niiden pitkä käyttöikä ja työn laadukas toteutus. Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Elgin joustaviin ratkaisuihin sekä tuotteisiin, joissa näkyy pitkä kokemus lavojen rakennuksessa. Pidän Elgin työasenteesta, jossa laitetaan asiakkaan toiveet onnistumaan.”

– Mikko Orpana, toimitusjohtaja