KORJAAMO

Kuljetuskaluston päällirakenteiden korjaus ja huolto

Tarjoamme nopean ja tehokkaan korjaamopalvelun, jonka ansiosta kalustosi saadaan nopeasti ajokuntoon ilman huoltojonoissa seisomista

Pienet työt laitamme kuntoon välittömästi aukioloaikojemme puitteissa, mutta myös isommat huoltotyöt hoidamme erittäin nopealla aikataululla. Ymmärrämme, kuinka tärkeää asiakkaillemme on, että heidän kuljetuskalustonsa saadaan nopeasti kuntoon ongelmien ilmaantuessa. Äkilliset keskeytykset keskellä tärkeintä sesonkia aiheuttavat nopeasti merkittäviä kustannuksia, joten tärkein prioriteettimme on pitää asiakkaidemme kalusto kunnossa.

Nopean avun huoltopalvelu kaikkiin tarpeisiin

Pääpaino korjaamotoiminnassamme on erilaisten päällirakenteiden korjaus- ja kunnossapitotyössä, mutta ammattitaitoiset työntekijämme pystyvät tekemään metallista käytännössä mitä tahansa. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, vaikka tarpeesi ei liittyisikään ydintoimintaamme!

Etsitkö nopeaa huoltotöiden toteuttajaa? Ole meihin yhteyksissä

Uskomme vahvasti avoimuuteen ja siihen, että sovitut asiat hoidetaan kerralla kuntoon. Asiakaslähtöisyys on yrityksemme tärkein arvo, joka näkyy toiminnassamme palvelualttiutena, jatkuvana uusien ratkaisujen kehittämisenä sekä mukautumisena asiakkaidemme monipuolisiin tarpeisiin.

TONI ELG

Korjaamon työnjohto / varaosat

VESA LINDSTRÖM