Kuorma-autojen ja perävaunujen laadukkaiden päällirakenteiden valmistaja yli 50 vuoden kokemuksella

VETOAUTOJEN
LAVAT

PERÄVAUNUJEN
LAVAT

VAIHTOLAVAT

Tarjoamme esivalmisteputkia, putkistojen valmistusta ja kokoonpanoa sekä asennusvalmiita putkistoja

Asiakkaitamme ovat mm. energiateollisuus, prosessiteollisuus, metalliteollisuus sekä laivanrakennusteollisuus. Tilatessasi putkistot meiltä voit olla varma, että ne täyttävät tarkasti viranomaisvaatimukset sekä ovat turvallisia käyttää.

Valmistamme putkistoja sekä teemme kokoonpanotöitä niin yksittäisinä projekteina kuin pidempinä kumppanuuksinakin. Pidempiaikainen yhteistyö asiakkaidemme kanssa mahdollistaa sen, että opimme tuntemaan asiakkaamme erityistoiveet ja toimintatavat. Näin tuotantomme pystyy heti vastaamaan asiakkaan tarpeisiin tämän toivomalla tavalla.

Liikevaihto
0 M+
Toteutettua projektia
0 +
Vuotta kokemusta
0 +

Kuorma-autojen ja perävaunujen laadukkaiden päällirakenteiden valmistaja yli 50 vuoden kokemuksella

Tuemme asiakkaan liiketoimintaa oikea-aikaisilla toimituksilla

Toimitamme mittojen mukaan valmistetut ja asennusvalmiit tuotteet asiakkaan toivomaan osoitteeseen, esimerkiksi asiakkaan toimipisteeseen tai projektityömaalle.

Olemme joustava kumppani, jonka kanssa on helppo asioida ja joka reagoi nopeasti mahdollisiin muutostilanteisiin. Työskentelemme aina sertifioidun toimintajärjestelmämme mukaisesti huolehtien laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjärjestelmiemme jatkuvasta kehittämisestä.

Ole meihin yhteyksissä, ja löydetään yhdessä tarpeisiisi parhaat mahdolliset ratkaisut.

TIMO RUOKONEN

Operatiivinen johtaja